SC Buitenboys uitgeschakeld voor de beker door AFC.

Buitenboys heeft de goede reeks wedstrijden van de laatste weken niet een vervolg kunnen geven. De ploeg van trainer Mark Steur kreeg een pak slaag van het Amsterdamse AFC.

Matheid.

De gretigheid bij Buitenboys was tegen AFC ver te zoeken, er hing een matheid over de ploeg waar de wedstrijden hiervoor totaal geen sprake van was. Men kreeg geen grip op de tegenstander en bijna alles ging fout. De eerste helft bepaalde AFC het spel maar kreeg ook maar weinig kansen en bij Buitenboys was het al niet anders. De eerste helft verliep dan ook doelpuntloos.

Snelle score.

De tweede helft was amper vijf minuten oud en de Amsterdammers stonden al rap met 0-2 voor. Buitenboys stelde hier maar weinig tegenover en moest uiteindelijk ook toezien dat ook nog de 0-3 op het scorebord stond. AFC had een makkelijke middag en gaat door deze zege door in de beker. Buitenboys is komend weekend vrij van competitie maar speelt wel vriendschappelijk bij Elinkwijk de aanvang is 12.00 uur.