Vrijwilligers gezocht voor redactie

Omroep Almere maakt een flinke groei door met veel nieuwe activiteiten en met enthousiaste medewerkers.

Op diverse terreinen ontwikkelt de stads omroep media zoals radio, video, beeldkrant en internet. Voor veel van deze activiteiten zijn vrijwilligers nodig die nieuws kunnen publiceren en berichten van anderen kunnen redigeren. De redactie houdt zich in de eerste plaats bezig met nieuwsberichten over Almere op de website. Die informatie wordt ook gebruikt voor onze andere media.

Om de kwaliteit te vergroten is de omroep dringend op zoek naar ervaren redacteuren die nieuws kunnen vergaren, beoordelen, schrijven en omwerken naar berichten op de site, soms met foto’s, soms met video. Het resultaat wordt door veel Almeerders geraadpleegd. Daarom willen we zorgvuldig en objectief formuleren. Dat vereist ook goede taalbeheersing.

Vind je moderne media interessant, maar ook de oude, zoals radio, en heb je belangstelling voor je stad, laat ons dan weten dat je tijd wilt vrijmaken voor dit waardevolle werk: stuur je e-mail aan hrm@omroepalmere.nl

Geschreven door