Interview met Yens Delfers – 18-11-2023

Zaterdag 18 november 2023 van 14:00-16:00 uur was in de uitzending een live optreden bij de Flevo Weekend Show van singer-songwriter Yens Deflers

Is een singer-songwriter en brengt Nederlandstalige levensliedjes met een vleugje pop. Yens groeide op in Rotterdam en werd van jongs af aan al aangetrokken door muziek maar koos daar uiteindelijk niet voor. Hij pakte zijn gitaar pas weer in de tijd van Covid. Terwijl alles even stil lag vond Yens zijn passie voor het vertellen van verhalen en het uiten van emoties door middel van muziek.

Na het ontdekken van zijn nieuwe passie begon hij al snel zijn eigen liedjes te schrijven en te componeren. Zijn teksten zijn eerlijk en oprecht, en hij laat zich graag inspireren door zijn eigen levenservaringen en dat van anderen. Met zijn eigen stemgeluid en meeslepende melodieën weet Yens je mee te nemen op een emotionele reis door de ups en downs in het leven. Zijn liedjes zijn herkenbaar en troostend, maar ook hoopvol en inspirerend. 

Zijn debuut single kwam uit in maart 2022 en heet ‘Hoe het was’. In juni 2022 bracht hij zijn tweede single uit ‘Het is te laat’. Op 28 April kwam ‘Bij mij mag je vrij zijn’ uit en zijn meest recente single ‘Gevangen’ is uitgekomen om 14 Juli.

Nieuws
28 Sept: Videoclip ‘Gevangen’ nu te zien op o.a. YouTube.
20 Juli: Nieuwe track ‘Gevangen’ nu op alle streamingdiensten.
14 Juli 2023: Nieuwe muziek! 
14 Juni 2023: Videoclip ‘Bij mij mag je vrij zijn’ online
28 April 2023: ‘Bij mij mag je vrij zijn’ is uit!

Geschreven door