De Flevo Weekend Show

Rene & Yvonne

Welkom bij de Flevo Weekend Show! Elke zaterdagmiddag, van 14:00 tot 16:00 uur, nemen Rene en Yvonne je mee op een muzikaal avontuur vanuit de prachtige muziekstudio’s in Almere Muziekwijk. Bereid je voor op een programma vol geweldige muziek, boeiende gesprekken en verrassende gasten. Of je nu thuis bent of onderweg, zet je radio aan en laat je betoveren door de magie van de Flevo Weekend Show. Mis het niet!

De betoverende klanken van live muziek vullen de lucht, terwijl gasten zich verheugen om zich weer te verzamelen en samen te genieten. Een levendige sfeer omhult de ruimte, terwijl getalenteerde artiesten het podium betreden en hun talenten ten gehore brengen. Laat je meevoeren op de melodieën van de muziek en ontdek de magie die in de lucht hangt.

Geniet van onze livestream, waar we elke dag fantastische inhoud bieden! Als je de uitzending niet live kunt volgen, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt de aflevering tot drie weken na de uitzending terugluisteren via onze handige “Radio Gemist” functie. Zo kun je altijd genieten van je favoriete programma’s, waar en wanneer het jou uitkomt. Verlies jezelf in een wereld vol muziek, nieuws en vermakelijke shows, allemaal binnen handbereik. Mis geen moment en blijf op de hoogte met onze vernieuwende radiodienst!

Bezoek de facebookpagina van de Flevo Weekend Show voor update informatie

Evenement tijdschema's (1)

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen