De leukste podcast van Almere vindt u hier

Omroep Almere heeft sinds enige weken een podcast rubriek. Hoe zien wij een podcast, in feite is dit een gesproken column of een informatief gesprek.
Steeds meer worden podcast ingezet om een breder publiek te bereiken. Het is makkelijk je selecteert een aflevering en wordt je bij gesproken over de dingen die je bezig houden.

Zoals u gewend bent van Omroep Almere stellen wij organisaties, buurtschappen, jongeren of partijen etc in de gelegenheid een podcast op te nemen. Wij stellen hiervoor onze studio beschikbaar. Verzorgen de techniek maar zijn inhoudelijk niet betrokken bij de podcast. Heeft u intressen neem gerust contact met ons op via info@omroepalmere.nl

Indien derde gebruik wensen te maken van een aflevering voor een ander medium of organisatie, mag u renten vrij gebruik maken van onze podcast. Er dient wel bron vermelding te worden meegegeven Omroep Almere.

Geschreven door