46e tegel Almeerse Walk of Fame voor 25 jarig bestaan Dierenambulance

De afgelopen weken hebben 1.974 Almeerders gestemd op het moment van 2019 dat vereeuwigd wordt op de 46e tegel van de Walk of Fame. Overtuigende winnaar is de Dierenambulance Midden Nederland, die actief is in Almere en Zeewolde.

Zwervende honden of katten, aangereden dieren of andere dieren in nood moeten het hebben van mensen die in hun vrije tijd hulp willen bieden als vrijwilliger van een dierenambulance. Ook hulp verlenen aan gewonde dieren, schoolvoorlichting en het bevrijden van dieren uit benarde situaties hoort tot de taken van de dierenambulance. Dierenambulance Midden Nederland bestond op 18 februari 2019 25 jaar en dat dankzij de inzet van vele vrijwilligers! Op zaterdag 12 september 2020 wordt de Walk of Fame uitgebreid met de tegel van de dierenambulance.

Net als voorgaande jaren hebben bewoners onderwerpen ingebracht. Daarna heeft een onafhankelijke commissie kandidaten geselecteerd voor de nominatie van de Walk of Fame tegel van 2019. De genomineerden waren: Almere City Run 10 jarig jubileum, eerste Europese Transgender-pad in Almere en het 25 jarig bestaan van de Dierenambulance Midden Nederland. Na het tellen van de stemmen kwam de dierenambulance als absolute winnaar uit de bus.

Wanda de Boer van Dierenambulance Midden Nederland: “Ik vind het geweldig dat zoveel Almeerders op ons hebben gestemd. Het is een prachtig blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich voor de dierenambulance inzetten.”

Prijswinnaars stem-actie

Onder iedereen die heeft gestemd worden prijzen verloot:
• waardebon voor een gourmetschotel van Keurslager Pouw
• waardebon voor een boeket bloemen van Villa Blossom
• waardebon voor chocolade van Chocolaterie Bonboni
• waardebon voor koffie/gebak naar keuze van Bakkerij Dekker & Winkler
• waardebon voor Banketbakkerij Schep

Alle prijswinnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Almeerse geschiedenis

Benieuwd naar alle andere momenten in de Almeerse geschiedenis die een plek hebben gekregen in de Walk of Fame? Kijk dan in het centrum van Almere Stad waar de tegels liggen, of kijk op https://www.visitalmere.com/nl/walk-of-fame

Geschreven door