Blauw Wit/Beursbengels met de grond gelijk gemaakt door Buitenboys (2-13)

In de zaterdag derde klasse B had Blauw Wit/Beursbengels een duidelijk offday. Op alle fronten kwam men te kort en het Almeerse Buitenboys strafte dat genadig af.  De Amsterdamse ploeg kon de gehele wedstrijd geen potten breken en liet zich gewillig naar de slachtbank leiden. In de derde minuut was het Collins John die uit een hoekschop van Chris Kommers Buitenboys op voorsprong kopte: 0-1. Zes minuten later maakte de thuisclub wel de 1-1 en maakte men het Buitenboys bij vlagen toch wel lastig, maar daarna was het hek van de dam. Mitchel Martens maakte na goed werk van Rowdy Moorman en Shazaib Aurangzaib de 1-2. Voor de rust keek de Amsterdamse ploeg al tegen een 2-7 achterstand aan. 3x Collins John, 1x Mitchel Martens en 2x Rowdy Moorman waren daar verantwoordelijk voor. Vlak voor de rust kon er ook nog een speler van de thuisclub vertrekken met rood.

Afspraken

In het tweede bedrijf ging Buitenboys door met scoren, De afspraken in de rust werden goed uitgevoerd en scoorde Moorman nog tweemaal en Martens deed dat ook en uiteindelijk waren het Zoe Visser en Calvin Van Brugge die de eindstand op 2-13 bepaalden. Mooi begin dus voor de ploeg van trainer Mark Steur dat nu strak bovenaan staat in de zaterdag derdeklasse B.

Buitenboys trainer Mark Steur: “Met het technische goede spel van Blauw Wit hadden we soms wel moeite mee en maakte ze het ons af en toe lastig maar later herpakte we ons en na de rust liepen we simpel weg en werd de uitslag groot”.

Komende zaterdag krijgt Buitenboys bezoek van sv Kadoelen.