De uil ontwaakt maar kan hij nog wel vliegen? | Column Gerrit Spilt

Gisteren werd Thierry Baudet weer op het schild geheven, maar het moet nog blijken of dat schild het gaat houden.

Veel “prominenten” zijn afgehaakt er moet een nieuwe lijst gemaakt worden en het landelijke apparaat moet weer opgebouwd worden. Dat kan nog wel eens problemen opleveren. Het wordt dus afwachten wat er verder gaat gebeuren.

Maar kan een partij met toch een duidelijk “verkeerde gedachtengoed” nog wel mee in de vaart der volkeren, moet een dergelijke partij wel de ruimte krijgen om mee te doen. Ik denk van wel, als een dergelijk sentiment bij een deel van de bevolking leeft dan moet je daar iets mee. Dan is het aan de andere politieke partijen om er mee om te gaan en de kiezers er van te overtuigen dat met een stem op FvD een verkeerde keus gemaakt wordt. We gaan het zien in maart. Het worden spannende tijden.

Geschreven door