Let’s talk & listen | Jongerenprogramma

Hier wil je bij zijn, het gesprek voor en door jongeren.

Wij zijn op zoek naar jou. Ben je tussen de 12 en 23 jaar, ben je artiest en wil je de kans pakken? Cheyenne Toney en Guillano nemen jou mee in het gesprek. Zij gaan het hebben over educatie, veiligheid en weerbaarheid. Heb jij een sterke mening en wil je hierover praten? Dat kan op 21, 22 en 28 april.

Via een live uitzending van Omroep Almere, in samenwerking met JAMES maken wij dit mogelijk en zullen wij met jongeren in gesprek gaan. De uitzending start om 20.00 uur en loopt tot 22.00 uur. Wil je het volgen? Dat kan simpel: klik op omroepalmere.nl en op een van de roze tegels. Je kunt ook inbellen via 036-3690072 of 036-3690073

We hopen iets van je te horen en zijn benieuwd naar jouw mening en je bevindingen.

Team
Let’s Talk & Listen

Written by 

Overige gerelateerde artikelen