Vrijwilligers gezocht voor het Almere Journaal

Als omroep heb je een opdracht om mensen te informeren. Omroep Almere is een multi functionele organisatie. Zo brengen we op diverse plekken nieuws, entertainment en informatie. Dit doen we op internet, zowel op de site, beeldkrant, radio en videostream, You Tube, Facebook, Twitter. Zelfs binnenkort op onze vernieuwde app’s.

Nu willen we binnenkort starten met een wekelijks journaal op onze videostream. Opgenomen in de studio’s in Muziekwijk, maar ook op locatie. We zijn daarom op zoeken naar vrijwilligers die een paar uur per week kunnen besteden aan deze mooie taak voor onze geweldige stad.

We zoeken redactie medewerkers, die zorg dragen voor de teksten, de indeling van het programma etc. Ook hebben we camera mensen nodig die de stad in kunnen om beelden te schieten bij de onderwerpen die we behandelen. Maar ook personen die kunnen monteren. Die de beelden klaar zetten in onze systemen. We willen een leuk team samenstellen. Iedereen met zijn eigen kwaliteiten.

We werken met moderne apparatuur, simpele camera’s, eigen videostream, de stream kan doormiddel van Google Chrome worden doorgezet op TV of als het een smart tv is.

Ook komt er een uitzending gemist functie op de site en app’s. Ook worden de aflevering op ons You Tube kanaal en overige socials geplaatst.

Wil je hier aan meewerken, stuur een email naar hrm@omroepalmere.nl en we nodigen je uit voor een gesprek met de hoofdredacteur tv journaal.

Wist u dat Omroep Almere het snelst groeiende media kanaal van onze stad is, nu bijna 15.000 bezoekers per week. Alles makkelijk te vinden onder een adres op internet. Omroepalmere.nl

Geschreven door