ASC Waterwijk hersteld zich en wint ruim (2-4).

Tweedeklasser Waterwijk heeft bij Spakenburg een goede wedstrijd gespeeld tegen het reserveteam van die club. Na negentig minuten zaten de Almeerders aan het goede eind van de score.

De Almeerders kwamen in eerste instantie met 1-0 achter maar herstelde zich snel. Door een doelpunt van Douwe Willemars kwam de ploeg van trainer Ben Vis weer snel op gelijke hoogte. Niet veel later was de almeerse ploeg weer trefzeker en was het Lindo Pourchez die 1-2 maakte na goed werk van Desmond Mensen. Mike van Pareen zorgde kort hierop voor de 1-3 na goed doorzetten.

Na de rust liet de 1-4 van Douwe Willemars na een mooie actie van Lesley Vlieger ook niet lang op zich wachten. Later in de wedstrijd ging uiteindelijk de vermoeidheid ook spreken bij de twee ploegen. Er waren nog mogelijkheden over en weer maar Waterwijk kwam niet meer aan scoren toe terwijl de thuisclub nog een keer het net wist te vinden. De uitslag werd dus 2-4 en had Waterwijk zich goed hersteld van de nederlaag dinsdag bij DCG.

Komende dinsdag speelt Waterwijk om 20.15 uur uit bij SVL.