Omroep Almere zoekt vrijwilliger die ons ondersteunt met automatisering

Heb jij tijd over, wil je iets doen voor de stad, wil je werken in een klein team en weet je waar je mee bezig bent en hou je van uitdagingen? Dan zoeken we jou. We komen graag in contact.

Wie zoeken we? Een duizendpoot die samen met twee andere techneuten zorgt dat onze gehele automatisering up 2 date blijft. Die aanpast waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Zo beheren wij een tweetal eigen servers op Schipholrijk, hebben we een video- en diverse audio streams, beheren we FTP-server en hosten een hele grote website. Maar intern hebben we ook best wat draaien, radioautomatisering, videoautomatisering, uitzending gemist, stream computer en onze eigen beveiliging op het net. En natuurlijk ons eigen netwerk intern.

Op dit moment zijn we bezig op ons internet random uit te voeren zodat bij uitval van een provider alles online blijft.

Omdat de organisatie groeit en professioneler wordt zijn we dus op zoek naar iemand die mee kan denken en uitvoeren. Heb je het idee: dit is iets voor mij, neem dan contact op met 06-47324558 of stuur een mail naar hrm@omroepalmere.nl

Geschreven door