Zwak Almere City FC gaat met 5-1 fors onderuit.

Wat voor trainer Alex Pastoor een lekker debuut had moeten worden liep op een debacle uit. De Almeerders verloren van PSV 2 met maar liefst 5-1. De thuisclub kwam na 20 minuten op 1-0 door Colyn maar niet veel later was het alweer gelijk door Arweiler 1-1. Het spel van Almere was pover en met hanteerde vaak de diepe bal wat steeds balbezit op leverde voor de thuisclub. Vele pases kwamen niet aan en was er van opbouw helemaal geen sprake. Diep in de eerste helft kreeg Almere de tweede treffer om de oren en nog voor de rust ook de derde 3-1.

Achter de feiten aan.

Na de rust ging het niet veel beter bij de Almeerders en werd  het in de 72e minuut ook nog 4-1 en liep men behoorlijk achter de feiten aan. De druk werd later wel wat groter op het doel van PSV maar Almere ging zeer knullig met wat kansen om. Uiteindelijk werd het ook nog 5-1 en was PSV de verdiende winnaar.

Slechte beurt voor de Almeerders en krijgt trainer Alex Pastoor nog werk genoeg om de ploeg weer in het juiste ritme te krijgen. Komende vrijdag ontvangt men Roda JC en zal men uit een ander vaatje moeten tappen.