Let Chill – actief jongeren programma 12-01-2022

De woensdagavond van 20.00-22.00 uur is op de radio speciaal voor de jongeren in onze stad. Om de week hebben wij het programma Let’s Chill.

Het programma van vandaag werd gepresenteerd door inval presentatoren Roxana en Jeritza (i.v.m. onvoorziene omstandigheden), tevens verzorgde zij enige live optredens.

Let’s Chill is een interactief radioprogramma voor jongeren bij de lokale radiozender Omroep Almere. Bij Let’s Chill staat de invloed van corona op het leven van jongeren centraal. Elke uitzending zal bestaan uit gelijkgestemden en zij zullen in een huiskamersfeer het effect van corona-(maatregelen) op hun leven met de gespreksleiders bespreken. Vrijetijdsbesteding, relaties en persoonlijke gezondheid komen uitgebreid aan bod. Het gesprek zal worden afgewisseld met (live) muziek. Er zullen in totaal zes uitzendingen zijn.

Vanavond was creatief in Corona tijd het onderwerp de mogelijkheden en onmogelijkheden om nu in team verband te sporten. Hoe organiseren onze gasten het? mWil je weten wie er als gast zijn, klik hier

Volgende uitzending 02-02-2022

Geschreven door