Op vrijdag 17 november 2023 interview bureau gelijke behandeling

Arno Bogers en Marc Rombout hadden een telefonisch onderhoud in hun programma Almere Plenair met Margriet Nti Mensah. Margriet vertelde over haar werk bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland.

Het gesprek ging over de vele soorten discriminatie die er zijn en vooral over de vele vormen van hulp die Bureau Gelijke Behandeling kan verzorgen voor mensen die gediscrimineerd worden. Bewustwording is hierbij belangrijk en ook daarom is er al een educatief aanbod voor het primair en voortgezet onderwijs.

Omdat er veel behoefte is aan extra menskracht, hoor je in dit inspirerend interview ook over wat je als geïnteresseerde zou kunnen doen om een steentje bij te dragen aan een wereld waar niet gediscrimineerd wordt.

Geschreven door