CrossRoads

Kees de Haan is een gepassioneerd liefhebber van countrymuziek, die al decennialang zijn stempel drukt op de branche. Hij is een ware pionier in het genre, met een indrukwekkend CV vol hoogtepunten. Zijn liefde voor country begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette en groeide uit tot een leven vol betrokkenheid bij de muziek.

Naast het schrijven en redigeren heeft Kees zich ook gewijd aan zijn rol als voorzitter van RTV Krimpenerwaard, een toonaangevende streekomroep. Hier heeft hij met immense toewijding een 2 uur durend country radioprogramma genaamd Crossroads gecreëerd. Met zijn brede kennis van het genre en zijn uitgebreide netwerk, presenteert Kees elke dinsdagavond een unieke reis door het verleden, heden en de toekomst van de countrymuziek.

Maar Kees stopte niet bij het maken van zijn programma. Hij is ook een getalenteerd boeker en heeft samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals Ilse Delange, Johnny Reid, George Canyon, en nog veel meer. Bovendien heeft hij zijn samenwerking uitgebreid naar internationale wateren, waar hij onbekend talent uit alle hoeken van de wereld een podium biedt.

Kees de Haan is een ware ambassadeur van de countrymuziek en zijn passie is voelbaar in elke noot die hij draait. Zijn ongeëvenaarde enthousiasme en toewijding hebben hem een gerespecteerde naam bezorgd binnen de industrie. Hij belichaamt de authenticiteit en het tijdloze karakter van countrymuziek, en inspireert zowel nieuwkomers als doorgewinterde fans.

Tune in voor een onvergetelijke muzikale ervaring op dinsdagavond en laat Kees de Haan je meenemen op een betoverende reis door het rijke lands

Inmiddels wordt het programma Crossroads door 45 omroepen in Nederland en België uitgezonden.

Evenement tijdschema's (1)

  • Dinsdag

    -

    Kees de Haan

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen