Video editor – Cameraman/-vrouw

Omroep Almere wilt zijn video afdeling gaan professionaliseren. Heb je ook zin in een vrijwilliger job bij de stadsomroep van Almere kijk eens wat we je kunnen bieden.

Camera medewerker

Vindt je het leuk om video beelden te schieten van leuke objecten, evenementen of gewoon een straat interview opnemen en wil je hier je hobby van maken. misschien hebben wij dan een leuke vrijwilligers baan voor je. We kunnen je niet met geld betalen maar wel met kennis en zorgen dat je ervaring krijgt in dat wat je leuk vindt.

Video editer

We zijn opzoek naar de leukste editor die in ons team wil komen versterken. Heb je inzicht in het werken met editor programma, zoek je ervaring en een leuke plek om verder te komen? Dan zijn wij de plek waar je eens moet komen kijken.

Spreekt dit je aan:

Vindt je het leuk om binnen een klein team je creativiteit te ontplooien en het meeste vanuit je eigen (home) plek te kunnen organiseren, neem dan contact op met ons via hrm@omroepalmere.nl. We zullen dan op kort termijn een afspraak in kunnen plannen. Wil je meer informatie? neem gerust contact op met Cor Toorenburg 0647324558 en hij praat je helemaal bij.

Omroep Almere heeft geen subsidie van de gemeente Almere en werkt uitsluiten met giften van donateurs. Wil je dat steunen stuur een email naar info@omroepalmere.nl wij nemen dan contact met u op.

Geschreven door