Vrijwilliger worden bij Omroep Almere? Da’s leuk!

Bij Omroep Almere is een groot aantal vrijwilligers met veel plezier al jaren aan het werk. Maar de organisatie groeit sterk. Daarom zijn er leuke vrijwilligers-vacatures:

  1. Bestuurslid belangenbehartiging vrijwilligers

    Je hebt een eigen taak/verantwoordelijkheid.

Een afvaardiging van de vrijwilligers doet mee aan de selectieprocedure.

  • Bestuurslid voor techniek en begroting.

    Je bent in samenspraak met de redactieraad ook verantwoordelijk voor de begroting en investeringen

  • Medewerker ontwikkeling programma’s

    Je werkt mee aan alle onderdelen van de programma’s: presentatie, techniek, voorbereiding, editen… alles wat je leuk vindt kan je aan meewerken.

Omroep Almere

Omroep Almere is de stadsomroep van Almere. Omroep Almere is een vrijwilligersorganisatie die zich richt op het informeren van de inwoners van Almere Dit doet de Omroep via onze website, met video’s, beeldkrant, gesproken nieuws, audiostream en sociale media.

Onze programma’s zijn op doelgroepen gericht. Voor ouderen en jongeren. Nederlandstalig maar ook in andere talen. Alle soorten muziek komen voor het voetlicht. Verder zijn er tal van informatieve programma’s. Zo zijn er diverse podcasts voor onder meer jongeren, hulpbehoevenden, maar er zijn ook podcasts die meer politiek gericht zijn. Alles is te beluisteren via de site. De podcasts worden wekelijks door een stel betrokken vrijwilligers opgenomen.

Omroep Almere geeft het jonge talent ruimte om zich te ontwikkelen. Ons motto is: de lokale omroepen zijn de basisschool van de professionele media. Zo zien we de lokale omroep als toegangspoort tot de middelbare opleidingen en Hilversum en tot het Hoger Beroeps Onderwijs.

Omroep Almere is een SBB erkend opleidingsbedrijf. #100235781

Wil je deze pagina downloaden? klik hier
SBB erkend opleidingsbedrijf, pagina downloaden? klik hier

Geschreven door