Wat komt er na FEAR? RAGE | Column Tjeerd Herrema

Het tweede boek van Watergate-journalist Bob Woodward. Ondanks het vernietigende vorige boek over hem werkte Trump door interviews mee aan dit tweede boek. Daaruit blijkt dat Trump in het voorjaar besefte dat covid19 veel dodelijker was en zeker geen gewone griep.

Maar hij hield het Amerikaanse volk tegelijkertijd voor dat het wel een griepje was en zoals alle griepjes wel zou overwaaien.

Hij wou geen paniek zaaien. Inmiddels zijn het aantal besmettingen 6.500.000 gepasseerd, het dodental op 195.000 doden en verwacht Dr. Fauci dit het tot nu toe aardig goed voorspeld heeft, dat dit getal de komende 6 maanden zal oplopen naar 415.000 doden omdat adequate maatregelen uitblijven of niet nageleefd. Het worst-case scenario gaat zelfs uit van 611.000 doden. Op 3 november tijdens de presidensverkiezingen zal de stand zo rond de 260.000 doden zijn. Dat zijn er dan 260.0000 stemmers minder.

Geschreven door