Waterwijk zondag krijgt pittige nederlaag te slikken.

De tweede bekerwedstrijd van het zondagteam van ASC Waterwijk is op een offday uitgelopen. De ploeg van Geruillo Koenders trof een zeer gretig Roda’46 dat maar liefst negen keer wist te scoren. Waterwijk had deze middag de grootste moeite om in de wedstrijd te komen.

foutenfestival

In de beginfase zat Waterwijk al niet goed in de wedstrijd en mede door individuele fouten stond men al snel op een 0-2 achterstand. Hierna herstelde de Almeerders zich wel enigszins maar in het zestienmeter gebied van de tegenstander wist men het niet meer en leek scoren deze middag een te grote opgave. Toen de tegenstander nog voor de rust de 0-3 liet aantekenen leek het duel voor de rust al beslist.

Dieptepunt

Na de pauze wilde Waterwijk het tij doen keren maar niets was minder waar want Roda wist al snel de 0-4 te scoren. Hierna zakte Waterwijk naar een dieptepunt en profiteerde de gasten optimaal en maakte men er uiteindelijk er nog vijf goals bij (0-9). Er waren nog wel een paar momenten voor Waterwijk om wat kansen te creëren maar het bleek tevergeefs.

Door deze nederlaag is de bekerdroom voorbij voor de Almeerders en kan men zich op gaan maken voor de eerste competitiewedstrijd.

Tegenstander is dan VVU Ardahanspor. Dit duel wordt gespeeld  op sportpark Rie Mastenbroek