Topper Waterwijk-Aalsmeer uitgesteld.

Het zaterdagprogramma van de Almeerse zaterdagclubs ligt weer lelijk door de war door corona.

In de tweede klasse A is het duel tussen Waterwijk en Aalsmeer afgelast en staat nu gepland op dinsdagavond 15 Maart 20.00 uur. Er werden al eerder  twee duels afgelast voor de Almeerders en deze worden ingehaald op 1 Maart Waterwijk-Marken 20.00 uur, en 8 Maart de wedstrijd AMVJ-Waterwijk om 20.00 uur.

Ook gaat het duel in de derde klasse B tussen JOS/ Watergraafsmeer en Buitenboys niet door door corona. Dit duel wordt nu op 15 maart afgewerkt om 20.30 uur. Verder speelt Buitenboys nog de inhaalwedstrijd tegen Buitenveldert op dinsdag 8 Maart 20.00 uur.

FC Almere speelt wel in 2A en gaat op bezoek bij Jong Holland. De Almeerders zullen weer eens goed voor de dag moeten komen wil men niet nog verder wegzakken op de ranglijst. Bij winst op de Alkmaarders zou het er beter uit gaan zien voor de ploeg van trainer Tjeerd Hof. Om 15.00 uur start deze wedstrijd op sportpark Alkmaarder Hout.

Geschreven door