Vintagemarkt Afdankertjes – V O O R J A A R S editie! 

Vanaf maart beginnen de dagen weer langer en zachter te worden. Tijd voor een outfit en een fris interieur. Kom zondag 3 maart van 11:00 tot 17:00 uur naar de Cultuurdome Almere, naar ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ met gratis toegang en gezellige sfeer. Het adres is Middachtenlaan 21, tegenover Doemere. 

Pimp je zondagmiddag met een bezoekje aan ‘Vintagemarkt Afdankertjes’. Dé enige Vintagemarkt in Almere, met GRATIS toegang en een gezellige sfeer! Ontdek ons ruime, gevarieerde en wisselende assortiment op de markt. Er is speelgoed, vintagekleding, sieraden, spellen, Tupperware, oorbellen, servies, lampen, woonaccessoires, upcycle producten en nog veel meer. En met deze editie de SPECIAL vinylhoek, de Poinstmade Sample Sale EN als uitsmijter de Pointsmade pop-up fashion show. 

Loop vooral ook even door naar de 4e verdieping. Daar is vanaf 12:00 uur een 1 Day Pop-up Expo. Hier kan je werken van verschillende kunstenaars bewonderen en de kunstenaars zelf spreken. Ook hier is de entree GRATIS. 

Neem je vrienden en familie mee en maak er een gezellig uitje van. Iedere 1000-ste bezoeker krijgt een cadeaupakket van ‘Vintagemarkt Afdankertjes’.

Scoor jouw voorjaarsitems op de vintagemarkt in Almere! Iemands oude favoriet kan zomaar ineens jouw nieuwe parel worden. 

📅 Datum: Zondag 3 maart
🕚 Tijd: 11:00 – 17:00 uur
📍 Locatie: Cultuurdome, Almere, Middachtenlaan 21

#VintageAlmere #Voorjaarsmarkt #ShoppeninAlmere #Vintage #vintagevibes #secondhand #secondhandgems #UniqueFinds #HiddenGemsAlmere #VintageDiscovery #VintageWardrobe #everyone 

Geschreven door