ClassicRock

Elke zaterdag van 21.00 tot 22.00 uur de mooiste rock nummers van de jaren 60 tot heden. Gepresenteerd door Adrie van Putten.

Ik ben Adrie van Putten geboren 11-10-1963 getrouwd met Elisabeth. in de zomer van 1981 begonnen met de nieuwsberichten uit de lokale krant voor te lezen bij een van de radiopiraten uit de buurt “radio Benelux”

Toen is het eigenlijk begonnen via diverse stations waarvan begin jaren 90 Radio Golden Wave de grootste was 24/7 .

Dit was voor deze contrijen in Zeeland iets nieuws en van daaruit ben ik in het lokale radio circuit terecht gekomen . Daarna een poosje gestopt en een 8 jaar geleden kreeg ik een aanbod om bij Radio oranje internationaal te gaan draaien en toen begon het toch allemaal weer te borrelen.

Hierna kwam ik bij een hele goede vriend terecht die zelf een station was begonnen Q5 radio ik heb hier ook geholpen met de oprichting en maakte er 6 uur programma in het weekend wat op een gegeven moment te veel werd omdat ik ook de nonstop voor mijn rekening nam in de weekend uren en de backup.

Even een jaartje er tussen uit geweest om tot rust te komen. Toen kwam de vraag van streekomroep de bevenlanden om daar Classic Rock te gaan maken Classic Rock is een programma zoals ik het noem met de praatjes en de plaatjes info over de platen en de artiest en af en toe wat gekkigheid en soms komt er een plaat voorbij waarvan je denkt heee die ken ik niet maar dat komt omdat ik weleens muziek opgestuurd krijg uit bv. Engeland Noorwegen en Amerika  dit programma draait nu 3 jaar en een beetje en ondertussen ook op andere stations 8 in totaal

Evenement tijdschema's (1)

  • Woensdag

    -

    Adrie van Putten

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen