ICT Beheerder bij Omroep Almere

Omroep Almere is op zoek voor ons technisch team uit te breiden met minimaal twee techneuten. De werkzaamheden omvatten het onderhouden van onze webserver, Thans draaien we met twee externe servers, Hierop draaien bv onze uitgebreide website, uitzending gemist programma, gesproken nieuws en op dit moment worden onze standaardfiles ook straks in de cloud opgeslagen.

Intern hebben we tevens een eigen netwerk draaien. Bestaande uit een aantal permanent draaiende servers, zoals Radio automatisering, Video streaming, centrale sound compressor, maar ook diverse microfoon processoren. Tevens zijn in de studio diverse kleine computers nodig voor opzoekwerk door de DJ’s. Deze apparatuur is via een switch extern te benaderen. de switch werkt op IP basis

Het gehele technische pakket ligt bij onze uitzending en beheer techniek.

Wij zijn met spoed op zoek naar personen die op vrijwillige bases ons team komen versterken, Je moet ook willen acteren als er een storing is en die gezamenlijk met je collega’s willen verhelpen,

Heeft u interesse in deze vrijwilligers functie neem dan contact op met Cor Toorenburg (HfdRedacteur) 0647324558 of met Beau de Bruijn 036-3690074

Wilt u solliciteren stuur uw CV met foto naar HRM@omroepalmere.nl Met klem vragen we ook vrouwen en mensen van andere nationaliteiten te solliciteren.

Geschreven door