Ben jij die duizendpoot op automatiseringsgebied? Dan zoeken we jou!

Omroep Almere is op zoek naar een computer specialist die ons team wil komen versterken.

Door de snelle groei van onze diensten zoeken wij iemand die zich bezig kan houden met het beheer van ons computerpark zowel in ons pand als ook in het warehouse in DOETICHEM. Hij/zij ondersteunt ons huidige team. Ook zal je worden opgeleid voor het beheren van de automatisering van radio en video. Je maakt deel uit van een leuk team. Samen is de doelstelling steeds verder te komen met de mogelijkheden van automatisering. We zijn nu ook aan het investeren om steeds meer werkzaamheden buiten de studio te kunnen doen. Hebben hiervoor een aparte radio unit gemaakt en de video set is bijna klaar.

Veel van onze diensten kunnen vanuit huis uit worden opgepakt. We maken gebruik van remote programma’s voor externe besturing.

Je werkzaamheden bestaan uit onderhoudswerkzaamheden, inrichten van diverse computers en het beheer van ons Netwerk. Je eerste grote klus zal zijn onze netwerkapparatuur met een switch te koppelen op twee netwerken. We hebben als hoofdverbinding glaskabel van KPN 500/500. Als tweede provider gebruiken we Ziggo. Valt een van de verbindingen weg dan moet de ander het overnemen.

Ook willen we de automatisering voorzien van een nieuwe Fritzrouter waardoor ook VoIP kan worden geïnstalleerd

Heb jij de kennis, de tijd om deze leuke vrijwilligers job te kunnen invullen, neem dan gerust contact op met hrm@omroepalmere.nl

Omroep Almere

Wij zijn een stichting en zijn op verschillende niveau een klassieke omroep voor de burgers van de stad. Onze diensten bieden we aan op internet. Hebben een uitgebreide website. waar we verschillende disciplines op kunnen worden bereikt. Nieuws netwerk, Radiostream, Video stream, binnenkort een tweede videostream met videoprogramma’s die door ons zelf worden geproduceerd, beeldkrant, podcasts, columns, Gewoon omdat het kan en de stad dit nodig heeft.

Geschreven door