Word jij ook vrijwilliger bij Omroep Almere?

Omroep Almere is een vrijwilligersorganisatie die zorgt voor het verspreiden van het nieuws onder de inwoners van Almere. Omroep Almere is onafhankelijk van subsidie en van grote adverteerders. De omroep verkoopt geen artikelen. Wij bestaan door de bijdrage van onze vrijwilligers en donateurs.

Wij brengen het nieuws op verschillende manieren, zoals via de website, sociale mediakanalen, audio en videostream, beeldkrant en voor mensen met een zichtbeperking brengen wij het gesproken nieuws. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die iets met sport hebben en een mooie duidelijke stem hebben om het sportnieuws in te spreken. Zij zullen in speciale bulletins te beluisteren zijn op de radiostream en ook in het gesproken nieuws.

Zo hebben we nu de apparatuur kunnen aanschaffen om live verslaggeving te kunnen doen van de amateurvelden en sporthallen. Uiteraard hebben we hiervoor verslaggevers en techneuten nodig. Denk je: dit is iets voor mij? Stuur een mail naar hrm@omroepalmere.nl

We werken met de modernste technieken. Van huis uit kun je veel doen voor bv de website, artikelen schrijven podcast plaatsen, nieuwsberichten inspreken en uploaden op onze ftp omgeving. Heb je aanleg om leuke artikelen te schrijven over je stad, buurt, school of (sport)vereniging dan ben je welkom bij onze club. Denk je dat je een mening over iets hebt en wil je die kenbaar maken dan kun je columnist worden.

Heb je meer iets met de radio dan kun je misschien wel een eigen programma krijgen op onze stream. Wij doen aan doelgroep programmering. Dus ook voor minderheidsgroepen hebben we plek. Ook hebben we de mogelijkheid om podcasts op te nemen en te plaatsen op onze website. Als organisatie staan we middenin de Almeerse samenleving.

We hebben heel veel mogelijkheden, dus kijk eens op onze vacatureparagraaf, klik hier voor andere functies

Wil je informatie, neem gerust contact op met ons op 0647324558

We wensen je een mooi, sportief en liefdevol 2021.

Geschreven door