Is er een overeenkomst tussen de werkwijze van de partijen in Den Haag en die van de Haagse partijen in Almere? | Column Johan de Leeuw

Ja zeker, die is er. En weet het, hoe verder van Rome des te roomser is de kerk. Dat geld ook voor onze Haagse partijen. Jaren lang en periode op periode regeren de Haagse en kijk eens om u heen.

Energie en warmte transitie? Men zit in de fase van wat is dat nu weer en argumenteert op basis van wat commerciële partijen beweren. Intussen is de rest van Nederland bezig met de Waterstof economie. Overigens is heel Flevoland conservatief m.u.z. van Urk. Ja u leest het goed URK. Die conservatieve Urkers zijn bezig hun schepen op Waterstof te gaan laten varen en dat in samenwerking met andere vissersplaatsen. Onze groene wethouder bekende het volgende, ik hoorde jaren lang dat Waterstof voor het zware vervoer en de zware industrie is. Ja meneer de wethouder, die ook. Maar u was goud eerlijk want u bekende dat u bij een autodealer plotseling een Waterstof auto tegenkwam voor passagiers. En hij heeft aan tafel gezeten bij een burger die notabene in een waterstofauto rijd.

Nu vraag ik me het volgende af; Wie is de persoon die onze wethouder de verkeerde dingen influistert. Eens te meer is het mijn overtuiging dat de Waterstofjes, jaja u leest het goed. Mensen uit de VVD, SP, Leefbaar en APOPA die een werkgroepje vormen op het gebied van de Waterstof economie die onverbiddelijk en onherroepelijk met steeds grote snelheid op ons af komt.

Floriade; een typische Haagse aanpak. Lekker geld uitgeven van de burger en straks een gat van rond de 40 mio. Elk jaar weer werden de belastingen verhoogd; oorzaak? De Haagse partijen steken te veel geld in speledingetjes en vergeten de gemeentelijke kerntaken.

Woningnood van ongekende hoogte; Woningnood heeft geen natuurlijke oorzaak zoals regen. Hij is dus gecreëerd door politici die er niets van snappen of juist wel maar dan met andere belangen

Afval scheiding; Zooooo Haags. Jarenlang praten en een simpel probleem veringewikkelen. (nieuw woord) De burger wil nascheiden maar de gemeente lekker niet. Nou APOPA wel.

Burgerparticipatie.; Leuk woord maar wij bepalen wel even hoe. Zooooo Haags. Zo kan ik nog een hele tijd doorgaan maar dat helpt niet. De enige die daar iets aan kan doen bent u. Want die Haagse partijen zitten daar omdat u ze daar gebracht hebt, via de verkiezingen in 2014. Dus?

Er komen in maart 2022 nieuwe verkiezingen. Stop met Haags denken en ga voor Almere. Binnenkort maakt APOPA bekent hoe zij dat gaan aanpakken. Dus… even wakker worden Almere!

Geschreven door