Jong FC Almere en Jong SV Diemen houden het op 3-3.

Het oefenduel tussen FC Almere en SV Diemen 023  is voor de trainers zeker nuttig geweest. Men had goede dingen gezien maar ook nog momenten waar zeker nog aandacht aan geschonken zal moet worden. Het werd een leuk duel op Sportpark De Marken.

Productiever.

In de eerste 45 minuten een gelijkopgaand duel met diverse mogelijkheden voor beide partijen. Wel was Diemen de eerste helft productiever als Almere en wist dan ook op een 0-2 voorsprong te komen. De tweede goal van de gasten viel uit een strafschop door een forse tackle binnen de “zestien”.  Almere kreeg in de slotfase van de eerste helft ook een aardige kans maar de zuiverheid was ver te zoeken.

Rollen omgedraaid.

Na de rust waren de rollen omgedraaid en wist Almere goed terug te komen en trok de stand dan ook gelijk. Diemen kwam later ook nog in scoringspositie maar miste jammerlijk. Dat deed Almere niet en trok de wedstrijd naar zich toe en produceerde dan ook de 3-2.De slotfase was spannend en was Diemen toch nog in staat om de gelijkmaker te scoren en dat was gezien de gehele wedstrijd dan ook de goede uitslag.

Verbeterpunten.

Na afloop analyseerde beide trainers de wedstrijd nog even en vond men het een nuttig oefenduel. Diemen-trainer Peter Kruithof had leuke dingen gezien maar zag ook nog veel verbeterpunten. Ook Sandor Augustijn had de tweede helft diverse punten gezien waar hij zeker nog aandacht aan zal besteden.