Lachen tijdens de Queer Comedy Night

Op 23 maart organiseert Winter Pride Almere in samenwerking met Pride Comedy in Poppodium de Meester in Almere de allereerste Queer Comedy Night in Almere. Jörgen Raymann, official supporter van Winter Pride Almere, is deze avond de MC. Samen met de comedians van Pride Comedy; Wiam Elnaggar, Frank Westerink, Anne Ruitenberg, Davey Jay Geernaert en Daan Fares wordt dit een avond vol lachen, plezier en een dosis onvergetelijke humor!

De afgelopen jaren groeit de aggresie tegen de LHBTI gemeenschap. In Almere werd in 2022 het regenboog – en transpad aan de Hospitaaldreef onherstelbaar beklad en ook een buitenexpo moest het ongelden. Mensen die de regenboogvlag ophangen bij hun huis moeten dit regelmatig bekopen met vernielingen en vaak is de vlag na korte tijd meegenomen.

Samen maken we de stad

Winter Pride Almere staat op voor de belangen van de LHBTI-gemeenschap en zoekt de verbinding met de gehele Almeerse gemeenschap. Samen maken we de stad. Dat doet Winter Pride Almere in november met de Pride Walk in het centrum van de stad maar ook met evenementen door het jaar heen.

De Queer Comedy Night draait niet alleen om lachen, maar ook om het vieren van diversiteit, acceptatie en het creëren van een ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn. Dus trek je vrolijkste outfit aan, en kom met je  vrienden genieten van een avond vol lachsalvo’s en goede vibes.

Dus of je nu deel uitmaakt van de LHBTI+ gemeenschap of gewoon een avondje uit wilt vol humor en positieve energie, de Queer Comedy Night biedt een warm welkom voor iedereen. Laat je verrassen door de veelzijdige en hilarische talenten die het podium zullen betreden.

De Queer Comedy Night is op 23 maart om 20 uur bij Poppodium de Meester in Almere.

Geschreven door