Geloofd u nog in ze of denkt u dat we gedisseld worden? | Column Johan de Leeuw

Is de huidige overheid nog wel in staat om Nederland te besturen? Ik denk van niet. Als ik zo rondkijk en op de rij zet hoe zaken mondeling geregeld worden en praktisch niet in orde zijn dan denk ik aan John Lanting. U weet wel de man van de grote klucht of is het meer de grote Snip en Snap show?

En dan de rol van de Media. Hoofdpijn bezorgen die ons. Maandag wetenschapper A en dinsdag Wetenschapper B die alles van A tegen spreekt. En dan denk ik, nu heb ik alles gehad en wat denkt u? Maurice de Hond met plan C. Van Dissel spant de kroon. Die vind mondkapjes gevaarlijk. Ze bijten en virusdragers zitten allemaal thuis.

Man o man. Wat doen de lui op TV. Betaald het volk in de maling nemen en geven ze een gratis Snip en Snap show? Intussen hebben de aangescherpte maatregelen effect. Het gaat voorzichtig weer de goede kant op. Wat doet Amsterdam en Rotterdam? Geen mondkapjes in drukke gebieden. Dus wat blijkt?  Ook bij de lokale overheid viert het amateurisme hoogtij.

Maar dan komt het klapstuk. De ouderen moeten inschikken zodat de jongeren weer in het weekend aan de pillen kunnen en tegen elkaar aanhangen. Ik ken een paar jongeren die Rutte maar moeten vervangen. Nieuwsgierig? Er zijn jongeren die zeggen, weet je wat? Ik ga voorlopig niet feesten want dan kan ik zondag gezellig met OMA en OPA uit wandelen. Jaja Geloof me. Die jongeren zijn er echt en ik hoop dat die groep in de toekomst de leiding overnemen want het huidige gezelschap is overjarig.

Nou Oudjes, neem het er van vandaag want u moet binnenkort achter de Geraniums.

Geschreven door