Vrijwilligers gezocht De zomer is voorbij.

Ons technisch team is met spoed op zoek naar vrijwilligers die het technisch team komen versterken. Omroep Almere groeit steeds verder door. Maken meer programma’s brengen meer nieuws op onze diverse platforms.

Een van onze technische medewerkers (duizendpoot) is door ziekte tijdelijk uitgevallen. Daarom zijn we misschien wel op zoek naar jou. Of weet je iemand die het leuk vindt zich in te zetten voor de omroep? Laat het ons weten.

Word Press:

Al onze site’s draaien op WordPress op eigen servers in een extern serverpark. Je taak is om het platform te verbeteren en nieuwe toevoegingen te bedenken. Uiteraard kun je dit vanuit je eigen privé omgeving doen. We hebben een to-do list die we aanvullen met wensen en waarvan je zelf dan de invulling op je neemt. Uiteraard hebben we veel contact onderling.

In samenwerking met persbureaualmere.nl wordt je betrokken bij ons nieuwe project, TekstTVAlmere.nl

Server en computer beheer:

Als server engineer ben je verantwoordelijk voor onze twee externe servers, als ook over de interne automatisering voor oa, radio, video streams maar ook het onderhoud en inregelen van de uitzending gemist functies of het gesproken nieuws. Door onze radionieuwsdienst wordt dagelijks het lokale nieuws ingesproken. Deze komt in de radiouitzending maar ook is hij via de website permanent te beluisteren. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Een service naar stadgenoten die niet makkelijk het nieuws kunnen lezen. In de toekomst zal deze functie worden uitgebreid.

PC radio engineer:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van programma’s, het toevoegen van de muziek, maar ook het plaatsen van radio spots. Ook is een van je taken om de podcast’s die we hebben te plaatsen op de site, en vooraf via software van een intro en een bumper te voorzien.

Spreekt dit je aan:

Vindt je het leuk om binnen een klein team alle automatisering te verzorgen en het meeste vanuit je eigen plek te kunnen organiseren, neem dan contact op met ons via hrm@omroepalmere.nl. We zullen dan op korte termijn een afspraak in plannen. Wil je meer informatie? neem gerust contact op met Cor Toorenburg 0647324558 en hij praat je helemaal bij.

Omroep Almere krijgt geen subsidie van de gemeente Almere en werkt uitsluitend met giften van donateurs. Wil je dat steunen stuur een email naar info@omroepalmere.nl en wij nemen dan contact met u op.

Geschreven door