Sportverslagevers gezocht

Heb jij verstand van de sport, heb je tijd om iets te willen schrijven over een sportwedstrijd uit onze mooie stad, dan ben jij die we zoeken.

Omroep Almere is de stadsomroep van het mooie Almere, breed georiënteerd en staat midden in de Almeerse samenleving. We willen graag het team versterken. Er zijn zoveel sporten binnen Almere die niet de aandacht krijgen die het wel verdiend. De voetbal competitie ( 5 eerste teams ) wordt verslagen door Herman de Wit. Maar er is veel meer te doen. Dus meld je aan bij ons voor die leuke vrijwilliger baan via hrm@omroepalmere.nl

Zo zijn we ook bezig met het opzetten van een sportkanaal, Daarop worden de verslagen die je schrijft ook te beluisteren en komen er live verslagen. Na een opleiding intern kan je dus ook dat verzorgen. De techniek en kennis is binnen ons technisch team ruimschoots aanwezig.

Het credo binnen onze organisatie is, Van, Voor door Almere.

Spreekt het je aan? wil je meer info? bel gerust naar 0647324558

Horen we wat van je

Geschreven door