Oefenwinst hockeyers tegen HBS

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft de 2e oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse gewonnen. Na de 11-1 oorwassing bij Kampong van vorige week waren de Almeerders zondagmiddag op eigen veld met 4-1 te sterk voor promotieklasser HBS uit Bloemendaal.

voorsprong

Bij rust leidde Almere al met 2-0 dankzij goals van de Tsjech Lukas Plochy en Hidde Straat. In het derde kwart kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong door Joep Troost, waarna Bart Happe wat terug deed namens de gasten. In het 4e en laatste kwart bepaalde Manu Verga de eindstand op 4-1.