Ook geen winst voor SC Buitenboys na trainerswissel

Afgelopen week heeft Buitenboys de knoop doorgehakt om niet het seizoen af te maken met trainer Mark Steur. Dennis Verwer en Larbi Essabar zijn de rest van het seizoen de vervangers. Verwer was al met Buitenboys overeengekomen om komend seizoen de trainer van de Almeerse club te zijn. De club hoopt op een ommekeer met als gevolg lijfsbehoud in de 2e klasse.

Even een opleving.

De wedstrijd tegen vv Maarssen bracht niet het gewenste resultaat en moest Buitenboys de negende nederlaag op rij incasseren. Buitenboys kwam in dit duel in de 23e minuut nog wel op voorsprong door Veraino Slager, maar voor de rust maakte de thuisclub de gelijkmaker: 1-1. De tweede helft domineerde Maarssen het duel en liep later dan ook uit naar 4-1. Dion Gerritsen maakte twee goals en Anis Ziani scoorde ook eenmaal.

Buitenboys probeerde wel om terug te komen maar slaagde daar niet in en moest ook deze nederlaag incasseren.

Veilig spelen.

Hopelijk kan men zich de komende wedstrijd herstellen als Loosdrecht naar Almere-Buiten komt. Buitenboys heeft nu 19 punten uit 20 duels met nog vier wedstrijden te spelen. De Almeerders staan nu op de 11e plek en staan drie punten achter PVCV dat wel een wedstrijd meer speelde. Mocht Buitenboys alsnog punten gaan pakken in de resterende wedstrijden kan men zich veilig spelen.